Menukaart

Restaurant de Heksenketel heeft een uitgebreide menukaart met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Door onze gasten al jaren gewaardeerd: “Gezellig, prima prijs/kwaliteit verhouding”. Wilt u liever een gerecht afhalen? Bekijk onze afhaalkaart.

Dranken

Van de tap:
Heineken fluitje€ 3,25
Heineken Amsterdammer€ 3,75
Affligem€ 4,75
Op fles:
Palm, Affligem Wit€ 4,25
Rosé bier€ 4,25
Erdinger weiss bier (0,5 liter)€ 6,25
Duvel, Trappisten dubbel€ 5,25
Heineken 0.0€ 3,10
Amstel Bright€ 5,10
Binnenlands gedistilleerd en likeuren, vanaf€ 3,00
Buitenlandse likeuren, vanaf€ 4,20
Remy Martin v.s.o.p., Calvados v.s.o.p.€ 5,50
Glenfiddich whisky€ 5,50
Gin, Rum, Wodka€ 4,30
Port, Sherry en Vermouth€ 3,80
Rode en witte huiswijn en rosé, per glas€ 4,25
⏤ karaf (0,50 liter)€ 14,50
⏤ fles (0,75 liter)€ 22,75
Cranberrywijn, per glas€ 4,25
Koffie, espresso€ 2,40
Koffie verkeerd, cappuccino€ 2,60
Latte Machiato€ 2,75
Thee€ 2,20
Warme chocolademelk€ 2,60
Warme chocolademelk met slagroom € 3,10
Baileys latte€ 7,10
Koffie Brasil met Tia Maria€ 7,10
Koffie Mexico met Tequila en Tia Maria€ 7,10
Irish Coffee€ 7,75
Franse koffie met Grand Marnier€ 7,10
Terschellinger koffie met juttersbitter€ 7,00
Heksenkoffie€ 7,00
Flesjes frisdranken, vanaf€ 2,60
Tafelwater (0,75 liter)€ 4,50

Voorgerechten

Pittige tomatensoep€ 4,75
Soep van de chef€ 5,25
Warm stokbrood met 
kruidenboter
€ 5,50
Scampi’s pittig met knoflook en olijfolie uit de oven€ 10,50
Champignons met knoflook en kruidenboter gegratineerd met kaas€ 8,25
Terschellinger garnalencocktail met brood en boter€ 12,95
Terschellinger garnalen met knoflook en kruidenboter uit de oven€ 12,95
Gerookte palingfilet (met toast)€ 13,95
Carpaccio (dun gesneden ossenhaas)€ 10,75
Nacho’s uit de oven met kaas en salami, quacamole, chilisaus en zure room€ 11,75

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

T-bone steak (ca. 500 gram)€ 32,75
Biefstuk van de ossenhaas met saus of champignons naar keuze€ 31,75
Gegrilde spareribs normaal of pittig gekruid (ca. 750 gram)€ 24,25
Ribeye€ 24,50
Varkenshaas met champignonroomsaus€ 21,25
Kalfslever met uien en spek€ 23,50
Schnitzel naturel€ 18,25
Schnitzel met roquefortsaus€ 20,25
Kippenpootjes Piri Piri gekruid€ 19,25
Cordon bleu€ 19,50
Saté (varkenshaas) met pindasaus€ 19,25

Visgerechten

Pittig gebakken mosselen en scampies met knoflook, uitjes en spekjes€ 20,75
Gebakken Slibtong (3 stuks)€ 27,25
Gamba’s gebakken in olijfolie met knoflook€ 23,75
Planked salmon (wilde Schotse zalm op cederhout met witte wijnsaus)€ 24,95
Gestoofde kabeljauwfilet met garnaaltjes en gepofte aardappel met zure room en spekjes€ 20,95
Gebakken Zeebaarsfilet€ 20,25

Vegetarische gerechten

Kaasfondue met stokbrood en kruidenboter€ 20,50
Maiskolf met zure room geserveerd met geitenkaas in bladerdeeg, tomaat met basilicum pesto en mozzarella en gepofte aardappel met kruidenboter€ 20,25

De hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten naar keuze, aardappelen, frites, rijst of stokbrood. Tevens kan gebruik worden gemaakt van het saladebuffet.

Frikandel, hamburger of knakworst€ 8,75
Schnitzel€ 8,95
Spareribs€ 9,95
Kipcorn€ 9,95
Kaassoufle€ 9,95
Kinderpannenkoek naturel€ 7,00
Kinderpannenkoek kaas€ 7,25
Kinderpannenkoek ijs en slagroom€ 7,25

Tot en met 12 jaar. Met friet, mayonaise, appelmoes en een suprise. Saldebuffet niet inbegrepen.

Bijgerechten

Maiskolf met zure room€ 4,25
Champignons€ 2,25
Pepersaus, witte wijnsaus€ 2,25
Champignonroomsaus€ 2,25
Roquefortsaus€ 2,30
Kruidenboter€ 2,25
Mayonaise€ 0,95
Appelmoes€ 2,00
Gepofte aardappel met kruidenboter of zure room met spekjes€ 3,95
Saladebuffet€ 4,75

Kinderijsje€ 3,50
IJs met slagroom€ 4,25
Vruchtensorbet€ 5,25
Coupe ijs met slagroom (met advokaat)€ 5,25
Coupe ijs met slagroom (met cranberries en likeur)€ 5,50
Coupe ijs met slagroom (met chocoladesaus)€ 5,25
Kaneelijs met slagroom€ 6,25
Apfelstrudel met vanillesaus, kaneelijs en slagroom€ 6,25
Brusselse wafel met saus, ijs en slagroom€ 5,25
Flensjes met ijs en slagroom€ 5,00

Dagplate’s

Pepersteak met saus naar keuze23,75
Ossenhaaspuntjes met saus naar keuze23,75

Bovenstaande dagplate’s zijn met gebruik van saladebuffet en gebakken aardappelen of frites. Bij drukke dagen kan het zijn dat deze kaart wordt aangepast.